Hi beauty !

Als jong meisje mocht ik wel eens mee met mijn moeder naar de schoonheidsspecialiste. Als mijn masker was aangebracht en ik eigenlijk met mijn ogen dicht moest ontspannen, vond ik het veel leuker en veel interessanter om met één oog mee te kijken hoe ze de behandeling bij mijn moeder uit voerde. Dat deed ik dan ook altijd stiekem. 
Van het een kwam het ander. Ik mocht zelf is wat maskertjes aan brengen en vond het fantastisch. 
Het idee om zelf schoonheidsspecialiste te worden was geboren.

Ik volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste en dat beviel erg goed. Ik mocht stages lopen en leerde veel bij. De eerste stappen waren gemaakt en begon dan ook thuis  te oefenen. Daar zat ik dan op een klein kamertje op zolder. 
Ik had daar een tuinstoel neergezet als behandelstoel en de strijkplank gebruikte ik om mijn producten op uit te stallen en als werktafel. Oefenen..oefenen...oefenen...
Dat smaakte naar meer, want toen ik mijn diploma mocht ophalen heb ik me meteen ingeschreven voor de opleiding allround schoonheidsspecialiste.  
Zo heb ik mijn specialisaties behaald waaronder acne. 

'Lonneke doe jij ook pedicures ? ' werd mij vaak gevraagd. Nee nog niet maar dat lijkt me ook wel wat. Zo gezegd zo gedaan, ik ben begonnen aan de opleiding pedicure en heb deze succesvol afgerond.
Daarnaast heb ik veel trainingen gedaan waaronder het zetten van wimperextensions, lashlifting, gellak en zo kan ik nog wel even door gaan..zoals je leest ben ik erg leergierig en ben ik van plan om nog erg veel bij te leren en trainingen/cursussen te volgen. Want nieuwe dingen leren is altijd leuk!  

Wat allemaal begon met een tuinstoel en een strijkplank is nu uitgegroeid tot een salon in Bussum.
Wat ben ik daar onwijs trost op en vooral heel erg blij mee.
Ik kan nu iedere dag doen waar ik het meest van geniet, en dat is jullie in de watten leggen en laten genieten van een me-time momentje. 

Zie ik jou ook snel ? 
Liefs Lonneke