Kalahari 

 

Kalahari Lifestyle is een prachtig merk afkomstig uit Zuid-Afrika. 

Kalahari Lifestyle is in 2017 over komen waaien vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. De oprichtster van dit prachtige merk is Carina Franck. Ze is opgegroeid op een boerderij in de Kalahari woestijn.  

Gebruikmakend van alleen botanische ingrediënten ontwikkelde ze een reeks Skin en Body producten die niet alleen de aardse goedheid van de natuur, maar ook de unieke zintuiglijke ervaring van Afrika zou omvatten/beleven. 

De producten zitten vol natuurlijke ingrediënten zoals Rooibos, Kigelia Africana, Baobab, Pompoenzaad en Watermeloenzaad, allemaal verkregen uit de Kalahari Woestijn. 


De producten zijn zo natuurlijk mogelijk zonder verkeerde of slechte toevoegingen (zoals Parabenen of Sulfaten). Daarnaast bevatten de producten een hoop actieve en effectieve ingrediënten die echt wat doen voor je huid. Het zijn stuk voor stuk producten die werken op huidverbetering. 

Ook is elke gezichtsbehandeling uniek. Tijdens deze behandelingen kunnen bijvoorbeeld maskers specifiek aangepast worden om aan de behoeften van jou huid te vol doen.
Ik kijk dan ook per keer waar jouw huid behoefte aan heeft en pas daar de behandeling uiteraard de op aan. 

Of je nu een huid hebt die iets mankeert of omdat je jouw huid in een zo'n goed mogelijke conditie wil houden, Kalahari heeft het voor je. Ik ben fan!! Wat zijn alle mooie eigenschappen van Kalahari Lifestyle:

- De producten zijn zo natuurlijk mogelijk 

- Kalahari heeft voor iedere huid wat wils 

- De producten van Kalahari worden niet getest op dieren

- De verpakkingen zijn grotendeels recyclebaar en herbruikbaar
 
- Kalahari bevat geen ingrediënten die je huid irriteren zoals Parabenen of Sulfaten

- Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met Phytotrade organisaties en gecertificeerd duurzame bronnen. De strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen 


Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit mooie merk en wil je meer weten over de producten? Deze staan allemaal stuk voor stuk beschreven onder het kopje producten. 
Hier kun je meer lezen over de inhoud en werking van de producten.
(Deze worden uitsluitend in de salon verkocht)

Wil jij graag genieten van een gezichtsbehandeling?
Maak dan snel een afspraak en ga mee op een reis door Afrika...