Quick treatment 

Voor: Alle huidtypes

Effect: Verzorgde en gehydrateerde huid

Duur: 45 min 

Deze behandeling is een goede basis behandeling voor als je weinig tijd hebt. De huid word gereinigd, er word een dieptereiniging uitgevoerd en eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens word er een hydraterend masker aangebracht en sluiten we de behandeling af met de juiste verzorging. 
Zo kun je kennis kunt maken met de producten van Kalahari en ervaren  wat de producten kunnen betekenen voor jouw huid. De huid zal er na de behandeling verzorgd en gehydrateerd uitzien. 

Epileren zit niet inbegrepen 
Geen massage decolleté, nek en schouders 

Prijs: 49,50

Honeybush Treatment

Voor: Alle huidtypes

Effect: Ontspannend, hydraterend en een verzorgde huid
Duur: 60 min 

Deze behandeling is een goede basisbehandeling en is rijk aan botanische oliën en natuurlijke plantextracten die de huid hydrateren en voeden. Tijdens het honeybush masker kun je genieten van een massage van decolleté, nek en schouders. De huid zal er na de behandeling verzorgd en gehydrateerd uitzien.

Epileren zit inbegrepen 
1x massage decolleté, nek en schouders 

Prijs: 59,50

Lipid rich Treatment 

Voor: Droge/gevoelige huid

Effect: Ontspannen, verzorgde en gehydrateerde huid
Duur: 75 min 

Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige, droge en vochtarme huid. Het bevat een masker van botanische oliën die rijk is aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zacht masserende bewegingen wordt het heerlijk geurende masker op de huid aangebracht voor een diepe hydratatie en zorgt voor herstel van de natuurlijke huid barrière. 

Epileren zit inbegrepen 

1x massage decolleté, nek en schouders 
1x gezichtsmassage tijdens het masker 

Prijs: 69,50

Vita gel Treatment 

Voor: Alle huidtypes behalve de gevoelige huid

Effect: Jongere, stralende en zijde zachte huid
Duur: 75 min  

Deze behandeling is een de-age treatment waarbij een goud fruitzuurmasker gebruikt word. Dit masker zal de huid doen herleven en zorgt voor huidverjonging. De combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en ultra zachte huid. 

Epileren zit inbegrepen 

2x massage decolleté, nek en schouders 

Prijs: 69,50

Phytic Clay Treatment 

Voor: Onzuivere huid, littekens, hyperpigmentie 

Effect: Goed gereinigde en verhelderende huid
Duur: 75 min 

Deze behandeling is een behandeling die zich richt op hyperpigmentatie, onzuiverheden en verjonging van de huid. In de behandeling zit een Klei masker wat de collageenstimulatie versneld en de huid zuivert. Ook vermindert het acne-littekens, verbetert het ruwe en onregelmatige huidoppervlak en egaliseert het de huid. De doffe kleur verdwijnt en gezonde huidskleur komt naar boven.

Epileren zit inbegrepen

2x massage decolleté, nek en schouders

Prijs: 69,50

Vitamine C Treatment  

Voor: Alle huidtypes

Effect: Zuivert, verfrist, verjongd de huid
Duur: 75 min 

Deze behandeling is een de-age behandeling met pure vitamine C. 
Wat zeg ik, een de-age behandeling? DE de-age behandeling die rijk is aan 100% biologische vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert de collageen- en elastine aanmaak. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Deze behandeling is ook erg mooi voor de huiden met wat rode plekjes en puistjes. 

Epileren zit inbegrepen

2x massage decolleté, nek en schouders

Prijs: 79,50