Phyto-body buff

Deze scrub bevat fijngemalen abrikozenpitjes en Pompoen enzymen. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid worden verwijderd. De scrub heeft een milde korrel en ruikt ontzettend lekker fris.

Tip: een van mijn favoriete body producten, het proberen waard!
Inhoud: 200 ml
Prijs: 36,40

Manipédi hand & body moisturiser 

Een voedende hand en lichaam moisturiser met Druivenpitolie, Guna Castor Olie onttrokken uit bonen. De rijke crème hydrateert de huid en is verrijkt het met een heerlijk zachte geur en heeft een glittertje verwerkt in de crème waardoor er een mooi glow achter blijft 

Huidtype: alle huidtype
Inhoud: 50 ml
Prijs: 20,60

voeten creme kalahari 

 De voeten creme van Kalahari is een verrijkt met Ureum en Wilgenbastextract waarmee dode huidcellen effectief verwijderd worden en een voedende werking hebben. De combinatie van hydraterende ingrediënten trekken diep in de huid

Huidtype: droge huid 
Inhoud: 50 ml 
Prijs: 32,00

dadi oil hand creme 

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.

Ons team

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.